​Malerarbejde af høj kvalitet

Vi har hos Holger Christensen & Søn A/S stor erfaring med malerarbejde til private, og vi kan derfor hjælpe dig med en maleropgave i din bolig, hvis du bor i områder nær Slagelse, Korsør eller Sorø og synes, at dit hjem trænger til et ansigtsløft.

awd

Kvalitetsbevidst malerarbejde til en god pris

Søger du en erfaren maler, som også giver dig en komplet rådgivning omkring farvevalg, farvernes udtryk, farvesammensætninger, materialer og den efterfølgende vedligeholdelse? Så er du kommet til den helt rette. Vi tilbyder hele pakken og laver malerarbejde både ude og inde.

Faktorerne er bestemt ikke ligegyldigt, da du gennem farver og tapeter er med til at give dit hjem personlighed og mere lys; faktorer som vi vægter særligt højt, og derfor altid står til rådighed for sparring omkring.

Samtidig har vores erfaring givet os et stort kendskab til farvekombinationer, og vi kan derfor også sætte flotte kulører på dit hjem, hvis du ønsker, vi udfører arbejde i form af dette.

Vi har tidligere udført malerarbejde af både facader, garager, køkkener, stuer, entréer med mere, og derfor kan vi hjælpe dig med alle disse rum samt mange flere. Vi udfører malerarbejde der, hvor du mener, det trænger til en kærlig hånd, og vi pakker ikke vores malergrej sammen igen, før du som kunde er 100 % tilfreds med vores arbejde.

Vil du vide mere?

Vi tilbyder altid kvalitetsbevidst malerarbejde til private, og kontakter du os på telefon 58 52 83 94 med din opgave, så kan vi give dig både råd og vejledning samt fremsende et uforpligtende tilbud på en løsning af din opgave.​