Malermester til erhverv

Hos malermester Holger Christensen & Søn A/S tilbyder vi alle former for malerarbejde og en lang række af renoveringsopgaver til erhvervsvirksomheder, og vi udfører alt fra små reparationer til større istandsættelsesopgaver af facader, kontorlandskaber og lignende. Vi er en kvalitetsbevidst malermester beliggende i Slagelse, og vi tilbyder også vores ekspertise i områder nær Korsør og Sorø.

fse

Vores malermester tilbyder professionel rådgivning

Som erfaren malermester kommer vi ud for en lang række forskellige opgaver, og derfor kan vi blandt andet hjælpe med maling af trappeopgange af alle størrelser og i alle højder. Ligeledes maler vi også gerne lejligheder, så disse bliver indflytningsklar.

Det er ikke altid, man kan regne med, at en malermester tilbyder rådgivning om farver og produkter, men det gør vi. Det er vigtigt for os, at vores malermestre har en dækkende viden, som gør, at de altid er i stand til at udføre denne ekspertise, da vi ved, hvordan det rigtige farvevalg kan være med til at gøre arbejdsdagen bedre og mere effektiv for medarbejderne i jeres virksomhed. 

​​

Vi står altid klar med sparring herom, og I er velkomne til at tale med os om de mange muligheder, der findes. Vi står til rådighed omkring både farver og produkter.

Hver enkelt malermester hos os er desuden særdeles kvalitetsbevidst og tager derfor altid professionelt hensyn til, at jeres virksomhed skal fungere på trods af vores udførelse af malerarbejde eller renovering.

Få et uforpligtende tilbud

Står du som virksomhedsejer og er på udkig efter en professionel malermester med mange års erfaring? Så er vi de helt rette at tage kontakt til. Ring på telefon 58 52 83 94 i dag og så fremsender vi dig et uforpligtende tilbud på en løsning af højeste kvalitet.​